Komperdell

Komperdell cross 6.0 rugprotector met rondom beschermingPrettig zittende lichtgewicht rugprotector zeer geschikt om onder de jachtrok te dragen.

Het Komperdell Cross 6.0 Vest ook wel de ballistic genoemd, komt uit de motor- en skiwereld en vindt steeds meer zijn weg naar mountainbikers en ruiters. Moderne materialen maken deze protector licht en aangenaam om te dragen. Rugbescherming met norm EN 1621-2 en daarbij extra versteviging aan de voorkant en opzij. Als een BETA3 bodyprotector teveel van het goede is en je toch gescherming wilt, is dit een goed alternatief. Zeer geschikt om onder de jachtrok of rijjas te dragen. Leverbaar in unisex, dames en kindermodel in XS-XXL. Wij adviseren u graag.
Prijs € 200,00.

Klik hier voor het bestelformulier

Alle artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Uiteraard geldt dat niet voor kledingstukken die aangemeten moeten worden. Genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten en B.T.W.
Neemt u contact op indien u uw bestelling af wilt komen halen. U krijgt dan een betalingskorting.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u per e-mail een rekening. Zodra uw betaling binnen is, sturen wij uw bestelling op.