Jachtrokken


De jachtrok is een speciale traditionele rijjas, die de jachtruiter beschermt tegen weer en wind. Leverbaar in cavalry twill en loden in zwart, rood, navy en donkergroen en aangepast aan uw wensen. Lees verder

BUZZY Horse & Country Shop laat jachtrokken maken bij het Best of British label. Kwaliteit en goede pasvorm staan voorop. Uitgaande van confectiematen wordt iedere jachtrok waar nodig aangepast.  Uw jachtrok is te leveren compleet met kraag en knopen van uw jachtvereniging. Nannet Stienstra heeft al 15 jaar ervaring om uw jachtrok goed aan te meten. Neemt u contact op voor een afspraak in de showroom of elders om uw maten en wensen op te laten nemen.

Traditioneel is de robuuste jachtrok gemaakt van wollen heavy cavalry twill. Deze stof, die vroeger gebruikt werd voor legeruniformen, kan veel regen en wind verdragen. Een jachtrok van heavy of medium cavalry twill gaat vele jaren mee. Om het rijden van slipjachten door jongeren te stimuleren, hebben wij een speciale kortingsregeling voor de jeugd en studenten.

Werkwijze/advies
U neemt contact op voor het aanmeten van uw jachtrok. Wilt u een bodyprotector of rugbeschermer onder de jachtrok dragen? Neemt u die dan mee. Samen met u bekijken wij welk model jachtrok en welke stoffen het beste passen bij uw wensen. Wij nemen uw maten op vanuit een pasmodel. U geeft uw wensen aan voor bijvoorbeeld zakken, voering en lengte. Deze gegevens gaan naar de fabrikant. Indien gewenst sturen wij de door u aangeleverde kraag en knopen op. Uw jachtrok is meestal in 6 - 8 weken klaar.

Stoffen
Heavy cavalry twill (Best of British): de zwaarste en meest gebruikte stof. In zwart, rood, navy en groen met traditionele gevoerd met wollen tattersall ruit naar keuze. Prijzen heren vanaf 845 Euro en dames vanaf 720 Euro.
Medium cavalry twill (Best of British): een iets soepelere stof, geschikt voor ruiters die het snel warm hebben en voor milder klimaat. Gevoerd met wollen tattersall ruit of katoen, Prijzen heren vanaf 845 Euro en dames vanaf 720 Euro.
Medium cavalry twill (BUZZY Horse maatwerk): vanaf 850 EuroMaatwerk BUZZY Horse

Jachtruiter laat onder de naam BUZZY Horse tweed en jachtrokken op maat maken in Nederland. Na het aanmeten maakt het atelier een zogenaamde pastoille, een pasjas van katoen. Als het pastoille goed zit, maakt het atelier uw jachtrok. U hebt keuze uit vele stoffen, behalve heavy cavalry twill. Naast tweed en effen wollen stoffen werken wij ook met moderne high tech stoffen van Schoeller. Informeert u naar de vele mogelijkheden.

Jachtrok standaard Best of British

 

Vervaardigd van een prachtige, stevige maar toch soepele warme wollen stof, de zogenaamde heavy cavalry twill biedt de jachtruiter goede bescherming tegen koude, wind en regen. Wollen tattersall ruitvoering, binnenkant rok gevoerd met teflonhoudende stof. Winddichte manchetten in de mouwen. Wind- en waterdichte lining op de schouders. Twee knopen op de rug, taillenaad. Gladde voering in de mouwen.
Men kan de kraag en knopen van uw jachtvereniging direct aan uw jachtrok zetten.
Prijs vanaf 825 Euro.
Leverbaar heavy en medium cavalry twill in rood, zwart, donkerblauw en donkergroen. Levertijd 6 à 8 weken

Klik hier voor het bestelformulier     Bellen met jachtruiter

Jachtrok de luxe Best of British

     

Vervaardigd van een prachtige, stevige maar toch soepele warme wollen stof, de zogenaamde heavy cavalry twill biedt de jachtruiter goede bescherming tegen koude, wind en regen. Wollen tattersall ruitvoering ook in de mouwen. Mouwafwerking met echte knoopsgaten aan de buitenzijde en stormboorden aan de binnenzijde. Afneembare stormafsluiting voor de kraag. Stormflap aan de achterzijde van het rokgedeelte. Binnenkant rok gevoerd met teflonhoudende stof. Wind- en waterdichte lining tot taillehoogte. Twee knopen op de rug, taillenaad. Kortom, een jachtrok voor de echte liefhebber.
Men kan de kraag en knopen van uw jachtvereniging direct aan uw jachtrok zetten. 


Prijs: Jachtrok de luxe vanaf € 975,00 in heavy cavalry of medium cavalry twill.


Leverbaar in rood, zwart, donkerblauw en donkergroen. Levertijd 6 à 8 weken 

Klik hier voor het bestelformulier     Bellen met jachtruiter

Zomerjachtrok (jachtrok voor warmere dagen)

 

Bij mildere temperaturen hebben jachtruiters behoefte aan een minder warme jachtrok. U kunt kiezen voor een jachtrok van BUZZY Horse of Best of British in medium cavalry twill of light cavalry twill. Het rood in light cavalry twill wijkt iets af van het scarlet in heavy en medium cavalry twill.


Zomerjachtrokken BUZZY Horse
U kunt bij ons ook een jachtrok op maat laten maken in een dunnere kwaliteit wol of high tech stof. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.Klik hier voor het bestelformulier     Bellen met jachtruiter

Maatwerk BUZZYhorse

Jachtruiter laat onder de naam BUZZYhorse tweed en jachtrokken op maat maken in Nederland. Na het aanmeten maakt het atelier een zogenaamde pastoille, een pasjas van katoen. Als het pastoille goed zit, maakt het atelier uw jachtrok. U hebt keuze uit vele stoffen, behalve heavy cavalry twill. Naast tweed en effen wollen stoffen werken wij ook met moderne high tech stoffen van Schoeller. Informeert u naar de vele mogelijkheden.

Prijs maatwerk jachtrok in medium cavalry twill: vanaf 850 Euro


Voor bestellingen van jachtrokken en tweedjassen geldt een aanbetaling van 50%. Deze speciaal voor u gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.