Vesten


Onder de jachtrok en tweedjas (ratcatcher) draagt men een geel of geruit wollen vest. BUZZY Horse & Country Shop heeft voor dames en heren vesten van het eigen label BUZZYhorse in het assortiment. Daarnaast voor heren en dames nog een beperkt aantal vesten van Mears op voorraad. Ook vesten met en zonder revers van Best of British zijn leverbaar.


Neemt u contact op voor de mogelijkheden of voor een afspraak in de showroom of elders om uw maten en op te laten nemen.


Geruit vest RH Mears


   

Jachtruiter heeft nog een voorraad van deze vesten, vooral in de herenmaten..


Prijs damesmodel: vanaf € 160,00
Prijs herenmodel: vanaf € 165,00

Klik hier voor het bestelformulierAlle artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Uiteraard geldt dat niet voor kledingstukken die aangemeten moeten worden. Genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten en B.T.W.
Neemt u contact op indien u uw bestelling af wilt komen halen. U krijgt dan een betalingskorting.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u per e-mail een rekening. Zodra uw betaling binnen is, sturen wij uw bestelling op.

Damesvesten BUZZYhorse


BUZZYhorse laat vesten produceren in Nederland. Keuze uit drie variaties van de tattersall ruit, maar ook andere stof is mogelijk. In diverse maten voorradig en anders leverbaar in 6-8 weken.


Tattersall ruiten vesten voor dames met fraaie bustelijn. Prijs vanaf € 160,00.

Ook maatwerk mogelijk. Prijs € 180,00.

Vesten heren BUZZY Horse vanaf € 180,00. Tattersall wollen ruit zoals bij de damesvesten. Levertijd 6-8 weken.